Titlu publicație | Link publicație |
---|---|
Mironescu Monica, Știința și tehnologia produselor zaharoase, Ed. Performantica, , ISBN 978-606-685-482-5, Iași, 2016, 187 p | |
Mironescu Monica, Tehnologia amidonului, 250 p., Ed. Univ. Lucian Blaga Sibiu, ISBN 978-606-12-1186-9, 2015 | |
Mironescu Monica, Mironescu Ion Dan, Bioingineria amidonului. Vol I. Amidonul. Enzimele amilolitice și modul lor de acțiune. Bioconversia amidonului la siropuri de glucoză și maltoză, 255 p., Ed. Univ. Lucian Blaga Sibiu, 2014, ISBN 978-606-12-0807-4 978-606-12-0808-1 | |
Mironescu Monica, Igiena în industria alimentară. Manual pentru uzul studenţilor la forma de Învăţământ la Distanţă, Editura Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, 2013, ISBN 978-606-12-0446-5, 137 p | |
Mironescu V., Mironescu M., Obţinerea şi asigurarea calităţii produselor zaharoase, Editura Universităţii “Lucian Blaga” Sibiu, 2000, vol I și II, 250p resp. 272p, ISBN 973-651-153-7 resp. ISBN 973-651-158-8 |
Denumire grant | Link grant |
---|---|
(Coordonator Partener P7) “”Strategic Platform for Ameliorating Tunisian Higher Education on Food Sciences and Technology” SPAAT4FOOD, Application Reference Number 585729-EPP-1-2017-1-TN-EPPKA2-CBHE-JP, sep 2017-oct-2021 | |
(Membru) ”Knowledge triangle for food innovation by harnessing the tradition and assuring sustainability” KNOWinFOOD, 2016-1-RO01-KA203-024797” | |
(Membru) NUTritional LABeling Study in Black Sea Region Countries NUTRILAB, 318946 - FP7-PEOPLE | |
(Director) Cercetări privind producerea, caracterizarea şi modelarea structurală şi funcţională a polizaharidelor sintetizate de microorganisme extrem halofile, 2009-2011 | |
(Membru) Transfer of innovation-European food safety training, Nov. 2013-Nov.2015 |