Titlu publicație | Link publicație |
---|---|
Nicula V., Spânu Simona, 2020, Destination Management and Marketing: Breakthroughs in Research and Practice, Cap. 68 - Ways to Promoting Rural, Cultural and Gastronomical Tourism in Mărginimea Sibiului (pages 1206-1214), IGI-Global, DOI: 10.4018/978-1-7998-2469-5.ch068 | |
Nicula V., Spânu Simona, 2021, The Best Romanian Management Studies 2019-2020, Cap. Labor resources management in Gorj County, in the context of fair transition, Trivent Publishing, Budapest, DOI: 10.22618/TP.LIB. BRMS2021, Vol. 3, first published in 2021/ ISBN 978-615-6405-23-4 | |
Nicolescu O., Popa I., Dumitrașcu D. (coord.), Nicula V., Spânu Simona, 2020, Abordări și studii de caz relevante privind managementul organizațiilor din România, în contextul pandemiei COVID-19 / Cap. Strategii de marketing pentru produsele apicole ecologice valorificate în cadrul parteneriatului ”Apii-delicii hunedorene”, pag. 213-221, Ed. ProUniversitaria, 978-606-26-1244-3 | |
Dobrescu E., Nistoreanu P. (editori), 2018, Turism rural European, Spânu Simona, Nicula V., capitolele Cipru, Islanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia, Ed. Sitech, Craiova, ISBN 978-606-11-6281-9, 73 pag. | |
Petrescu I. (coordonator), 2014, Contribuții la conturarea unui model românesc de management, , Cap. 30. Cernat E., Dumitrescu L., Nicula V., Spânu Simona, Managementul turismului în România, pag. 298-358, Editura Expert, Brașov ISBN 973-618-401-7 și ISBN 973-618-404-8 |
Denumire grant | Link grant |
---|---|
Educația în gastronomie | |
Api-delicii hunedorene-cooperare și promovare pentru produse apicole sănătoase și savuroase | |
Strategia de dezvoltare a turismului în comuna Gura Râului | |