ION-DAN MIRONESCU

Adresa de contact
B212, corp B, str., I. Ratiu 7-9, Sibiu, 550012

ION-DAN MIRONESCU

Website
Curriculum Vitae
Lista de lucrari
Social

Academic

Discipline de curs curente
  • Arhitectura sistemelor de calcul
  • Arhitecturi şi prelucrări paralele
  • Informatică
  • Tehnologia panificaţiei
  • Tehnologia zahărului
  • Tehnologii în industria produselor făinoase
  • Sisteme de gestiune a datelor
  • Informatică
  • Informatică aplicată
  • Grafică asistată pe calculator
  • Controlul calităţii produselor de origine vegetală
  • Sisteme de gestiune de date
  • Reologia alimentelor
  • Alimente funcţionale
  • Grafică asistată pe calculator
  • Tehnologia panificaţiei
  • Tehnologia zahărului
  • Tehnologii în industria produselor făinoase
  • Sisteme de gestiune a datelor
  • Grafică asistată de calculator
  • Tehnici culinare şi produse de patiserie
  • Sisteme de gestiune a datelor
  • Metode şi tehnici de cercetare ştiinţifică
  • Asigurarea calităţii şi siguranţei alimentelor în industria panificaţiei
  • Metode şi tehnici de cercetare ştiinţifică
  • Tehnici enzimatice în procesarea modernă a alimentelor
  • Proiectarea şi conducerea proceselor tehnologice în industria zahărului şi produselor zaharoase
  • Proiectarea şi conducerea proceselor tehnologice în industria panificaţiei
Centre de cercetare
Afiliere la organizații profesionale / științifice
  • Asociația Specialiștilor de Industrie Alimentară din România din învățământ, cercetare și producție (ASIAR)

Publicații reprezentative

Granturi reprezentative

Denumire grantLink grant
(Membru) “Modernizing agricultural practice using Internet of Things” MAPIoT, ANPCDEFP 20-COP-0019 ESAYEP nr. F-SEE-026/17.06.2021
(Membru) ”The FoF Designer: Digital Design Skills for Factories of the Future”, ianuarie 2019-decembrie 2021, EPP RO-EPPKA2-KA RO
(Manager proiect)) ”Knowledge triangle for food innovation by harnessing the tradition and assuring sustainability” KNOWinFOOD, 2016-1-RO01-KA203-024797”
(Membru) ”Strategic Platform for Ameliorating Tunisian Higher Education on Food Sciences and Technology” SPAAT4FOOD, Application Reference Number 585729-EPP-1-2017-1-TN-EPPKA2-CBHE-JP
(Membru) NUTritional LABeling Study in Black Sea Region Countries NUTRILAB, 318946 - FP7-PEOPLE

Profile similare