MARIA-LIDIA IANCU

Adresa de contact
Sibiu, strada Dr. Ion Rațiu, nr. 5-7, 550012, România

MARIA-LIDIA IANCU

Website
Curriculum Vitae
Lista de lucrari
Social

Academic

Discipline de curs curente
  • Tehnologia prelucrării legumelor şi fructelor
  • Igiena societăţilor din industria alimentară
  • Analiza senzorială
  • Aditivi şi ingrediente în industria alimentară
  • Tehnologia produselor zaharoase
  • Tehnologii generale în industria alimentară
  • Proiectarea produselor noi
  • Analiza senzorială
  • Aditivi şi ingrediente în industria alimentară
  • Igiena societăţilor din industria alimentară
  • Etică şi integritate academică
  • Tehnologia prelucrării legumelor şi fructelor
  • Tehnologia prelucrării legumelor şi fructelor
  • Igiena societăţilor din industria alimentară
  • Analiza senzorială
  • Aditivi şi ingrediente în industria alimentară
  • Tehnologia produselor zaharoase
  • Igienă alimentară
  • Tehnologii generale vegetale
  • Produse de cofetărie în alimentaţia publică
  • Asigurarea calităţii şi siguranţei alimentelor în industria zahărului produse zaharoase
  • Practică de specialitate 1
  • Managementul igienei şi al sănătăţii în muncă în industria alimentară
  • Proiectarea şi conducerea proceselor tehnologice în industria conservelor
Afiliere la organizații profesionale / științifice
  • ASMP
  • Asociația Specialiștilor din Morărit și Panificație din România
  • ASIAR, Asociația Specialiștilor de Industrie Alimentară din România, din învățământ, cercetare și producție;
  • ALUMNI, Asociația ALUMNI Facultatea de Științe Agricole, Industria Alimentară și Protecția Mediului din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu;
  • AASCIT (American Association for Science and Technology);
  • BENA, Balkan Environmental Association, Greci

Publicații reprezentative

Granturi reprezentative

Denumire grantLink grant
Cercetari privind producerea, caracterizarea și modelarea structurală și funcțională a polizaharidelor sintetizate de microorganisme extrem halofile, CNCSIS cod ID_473, Program “idei - Program de cercetare exploratorie”, (01.01.2009-31.12.2011)
Membru (expert în invățământ), Project ERASMUS KA2 , Knowledge triangle for food innovation by harnessing the tradition and assuring sustainability, Identifier: 2016-1-RO01-KA203-024797
Membru, Monitoring of biotechnological processes for quality control in the food industry, International Scientific Cooperation, Joint research project cu Bulgarian Academy of Science, (partner), (2007-2010)
Membru în proiectul Proiecte finanțate prin parteneriatul ULBS-HPI, produse promoționale ”Made by ULBS”( 2019)
Membru în Proiectul “Valori ale cunoașterii tradiționale în susținerea Regiunii Gastronomice Europene”, Sibiu, acţiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu., în colaborarea cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, (2017)

Profile similare