Titlu publicație | Link publicație |
---|---|
Brevete OSIM ”Procedeu de stabilizare oxidativă a uleiului de pește prin adaosul unui extract antocianic crud din afine”, ”Procedeu de obținere a unei compoziții de ulei de cânepă” | |
Book ”Foods That Harm, Foods That Promote Health - A Biochemical and Nutritional Perspective in Health and Disease Prevention” | |
Editorial Advisory Board of the Journal of „Lucian Blaga“ University of Sibiu - ”Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology” | |
Editor of the Special issue of the ISI journal ”Antioxidants” | |
Secretar științific al Centrului de Cercetări în Biotehnologii și Tehnologii Alimentare |
Denumire grant | Link grant |
---|---|
Responsabil ULBS-partener la proiectul RS-1607-01-2122 ” Resilient management of bioactive compounds from plants and organic wastes in Middle-Europe” | |
Director de proiect PN-III-UEFISCDI, ”Hempseed oil enriched with Hibiscus extract, innovative product resistant to oxidative degradation” | |
Coordonator Proiect de Cooperare Bilaterală Știinţifică şi Tehnologică România-Italia, 2013-2015 "Peptaibiotics, an alternative to beta-lactam antibiotics: design, synthesis, bioactivity and textile functionalization" | |
Membru în echipa de proiect SIDPOP de cooperare cu Norwegian University of Life Sciences, eea grants 2015-2016 ”Support tool for taking decisions in the field of persistent organic pollutants managements. Case study: River area Mures” | |
Director de Proiect PN-II-PCE "Research on anthocyanin bioactives from food plants, as useful tools for stabilization of polyunsaturated edible oils and for obtaining eco-textiles" |