Titlu publicație | Link publicație |
---|---|
„Gestiune hotelieră și de restaurant”, Editura ULB Sibiu, 2019, ISBN 978-606-12-1687-1 | |
"Tehnica operaţiunilor de turism", Editura ULB Sibiu, Ediţia a II-a, rev. şi adăugită, 2015, ISBN 978-606-12-1088-6, 274 pag.; | |
"Ghidul eco-pensiunii agroturistice" – (coord.), Ed. ULBS, 2012, ISBN 978-606-12-0142-6, 224 pag.; | |
„Agenţia de turism - înfiinţare, management, operaţii”- coautor, Ed. Pro Universitaria, Bucureşti, 2011, ISBN 978-973-129-910-5, 358 pag., lucrare care a primit premiul „Cartea care zideşte”, acordat de Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România în anul 2011 | |
Petrescu Ion, coord.,„Contribuţii la conturarea unui model românesc de management”,vol.2,– coordonator al capitolului 30: „Managementul turismului în România”, Ed. Expert, Bucureşti, 2014, ISBN 973-618-401-7, pag.298- 358, (total pagini volum: 1178). |
Denumire grant | Link grant |
---|---|
Director de proiect in cadrul Centrului de Cercetări Economice din cadrul ULBS, contract de prestări servicii de cercetare, intre Universitatea „Lucian Blaga” şi Association for TourismandLeisureEducation (ATLAS), Arnhem, Olanda nr. 2609 din 19.08.09 cu tema: “Monitorizarea efectelor pe termen lung ale “Programului Capitala Culturala Europeana în Sibiu” în conformitate cu contractul nr. 53 din 27.07.2009 încheiat între Primăria Sibiu şi ATLAS Olanda, 2009; | |
Director de proiect ”Api-delicii hunedorene – cooperare și promovare pentru produse apicole sănătoase și savuroase”, nr. CI6400000011752200005/12.02.2019, derulat de SC Epic Events SRL Deva, jud. Hunedoara în parteneriat cu Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și finanțat de AFIR Hunedoara | |
Membru în echipa de proiect ”Gastronomia tradițională locală - valori reinterpretate prin tineri pentru noi toți”, contract nr. 32801/28.04.2016, ULB Sibiu, acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu, finalizat cu volumul „Construim împreună - valori în gastronomie”, Noiembrie 18, 2016, Sibiu, Nicula V | |
Membru în echipa de proiect ”Valori ale cunoașterii tradiționale în susținerea Regiunii Gastronomice Europene Sibiu 2019”, contract nr. 71065/04.09.2017,ULB Sibiu, cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu. | |
Membru în echipa de proiect”Istoria bucătăriei fine sibiene: de la Renaștere până în zilele noastre”, Contract nr. 48124/19.06.2018, Primăria Sibiu, iunie-decembrie 2018 |